Welkom bij Esther van Tunen Sportverzorging en Massage

About

Over mij

Welkom bij Van Tunen Sport & Massage

Over mij...

Mijn naam is Esther van Tunen, ik ben getrouwd en woon in Heemskerk. In 2014 heb ik met succes de opleiding tot sporttherapeut afgerond. Dit houdt in dat ik sportverzorger ben, maar ook sportmasseur en het nodige weet van blessurebehandeling en blessurepreventie. Daarnaast ben ik gediplomeerd stoel – en ontspanningsmasseur.

Ik heb ruime ervaring als zwemonderwijzeres en heb een paar jaar schaats – en skeelerles gegeven. Daarnaast ben ik jarenlang fanatiek sporter geweest en liep daarbij ook blessures op. Massage of blessurepreventie kwam niet in mijn hoofd op, de tijd ontbrak en ik ging er vanuit dat het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam de klachten wel zou oplossen. Toen wist ik nog niet dat het negeren van pijnklachten op de langere termijn kan leiden tot chronische klachten. 

Nadat ik mezelf toch een keer een sportmassage had gegund was mijn interesse gewekt en wilde ik anderen ook laten ervaren dat je lichaam zeker baat heeft bij een massage. 

In 2007 ben ik begonnen met een cursus holistische massage en deed daarna de stoelmassagecursus. Vervolgens ben ik de opleiding sportmasseur gaan doen, gevolgd door de opleiding sporttherapeut. In 2013 ben ik gestart met mijn eigen massagepraktijk: Esther van Tunen Sportverzorging & Massage. 

Sinds 1 december 2019 behandel ik mijn cliënten in een nieuwe praktijkruimte in Heemskerk na 4 jaar in Castricum gewerkt te hebben.  De afgelopen tijd heb ik veel mensen naar tevredenheid kunnen helpen van hun pijnklachten af te komen, te zorgen voor welverdiende ontspanningsmomenten bij stress en sneller te herstellen na een sportprestatie. 

Mijn motto is: ‘een gezond lichaam gezond houden’. 
Je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Veelzijdig en professioneel

Recensie van Esther 

Esther is heel veelzijdig en professioneel. Ze verdiept zich altijd net even iets verder in een (nieuwe) methode dan nodig, waardoor ze precies weet wat een behandeling met je doet en of deze geschikt voor je is. Ze legt precies uit wat ze doet, stelt je op je gemak en laat merken dat ze weet wat ze doet. Daarnaast is ze ook nog eens een heel prettig persoon. 

Een topper op alle fronten

Recensie van Debbie 

Ik kom al een tijdje bij Esther. Ze is een topper op alle fronten: deskundig, luistert goed en stelt mensen op hun gemak. En daarnaast is ze ook erg sterk. Ze verlost me vakkundig van die vervelende knopen in mijn schouders. Vannochtend voor het eerst een cuppingbehandeling ondergaan. Voor herhaling vatbaar! Ik kan er weer even tegen. Bedankt Esther!!!

Schuiven naar boven