Welkom bij Esther van Tunen Sportverzorging en Massage

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Om een behandeling te reserveren kun je het contactformulier invullen waarna ik contact met je opneem. 

Voordat je voor de eerste keer gemasseerd wordt, stel ik je een aantal vragen over jouw gezondheid en/of sportieve achtergrond. 

Raadpleeg een arts of specialist als je twijfelt of je gemasseerd mag worden. Mocht je medicijnen gebruiken (bijvoorbeeld bloedverdunners) dan verneem ik dat ook graag.  

Jouw gegevens worden verwerkt in een cliëntendossier. De medische en persoonlijke gegevens die hierin staan worden vertrouwelijk behandeld en zullen nooit zonder jouw toestemming aan derden worden verstrekt.

Als je een afspraak wilt annuleren dan kun je dit telefonisch of via WhatsApp doen tot 24 uur voor aanvang. Vergeet je de afspraak dan worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. 

Ik vind ethiek en hygiëne erg belangrijk. Ik zorg voor een schone praktijk en schone handdoeken voor elke behandeling. Van jou verwacht ik dat je gedoucht/gewassen op de afspraak verschijnt.

Als je informatie achterhoudt over medische gegevens waardoor je eigenlijk niet gemasseerd zou mogen worden, dan kan ik niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van de massage.
 
Gelieve mobiele telefoons stil te zetten of uit te schakelen tijdens de behandeling.

Na de behandeling kun je contant betalen of via mobiel bankieren het bedrag overmaken. 

En als laatste; ik geef geen erotische massages en ook masseer ik niet als er sprake is van alcohol- of drugsgebruik.

Schuiven naar boven